Vi söker dig som har ett stort intresse för sporten och som ideellt vill engagera dig för att tillsammans skapa bästa förutsättningarna för en lyckad verksamhet.
Kungsbacka Konståkningsklubb är en ideell förening som har skridskoskola samt konståkningsskola för singel och synkrolag.

Nu behöver vi bli fler som vill och kan engagera sig i klubbens olika delar.

Tävlingsledning

Till nästa säsong söker vi dig som vill bli en del av gruppen – Tävlingsledare
Du tycker du om att vara ”spindeln i nätet”, driva projekt och ha vissa tekniska skills.

I september hålls kursen för tävlingsledare i Stockholm och vi som förening önskar utbilda 2 personer. Vill du veta mer om vad det innebär att vara delaktig Tävlingsledning så kontakta gärna Hanna Sjöstedt och/eller Annika Ulfsdotter på mail; tavling@kungsbackakk.se

Mer information finner du även att läsa på SKF hemsida 

Ditt intresse skickas till styrelsen på mail styrelsen@kungsbackakk.se

Info om utbildning
Var: Scandic Star, Sollentuna
När: 29 augusti till 1 september
OBS! Sista anmälningsdag är den 4 juni. Vid anmälan efter sista anmälningsdatum kan boende inte garanteras.

FS Manager team

Har du tekniska kunskaper och vill bli en del av klubben FS Manager team?
Har du erfarenhet och tycker om att arbeta med tekniska system, samt är lugn och lösnings orienterad då är detta något för dig. Du blir en av de viktigaste personerna under en tävling i konståkning.

I september hålls en utbildning i Stockholm och vi som klubb önskar utbilda 2 personer och supportar er att åka på arrangörsutbildning FS Manager. Utbildningen riktar sig till såväl databasansvariga som tekniskt ansvariga för Klubbtävlingar och A-tävlingar (inkl DM). Under dagarna skapar man tävlingsdatabas från data i IndTA via konverteringsprogrammet Wizard, övningar i FS manager som används för resultatframställan Alla deltagare får även en genomgång av hur systemet sätts upp samt hur resultatsidor skapas. Denna funktion bör vara skild från tävlingsledarrollen. Önskar du mer info om rollen – hör av dig till Mattias Andersson.

Ditt intresse skickas till styrelsen på mail styrelsen@kungsbackakk.se

Info om utbildning
Var: Scandic Star, Sollentuna
När: 29 augusti till 1 september
OBS! Sista anmälningsdag är den 4 juni. Vid anmälan efter sista anmälningsdatum kan boende inte garanteras.

Styrelsen

Vill du engagera dig i föreningen och på så vis utveckla, förbättra och tillsammans fortsätta arbeta för klubbens gemensamma mål då kan du anmäla ditt intresse för att vara en del av styrelse. Styrelsen arbetar helt ideellt och mycket operativt och på så vis får du en inblick i klubbens alla olika delar.

Vill du veta mer vänligen kontakta valberedningen

 

MVH

Styrelsen