SISU

Studieförbundet SISU Idrottsutbildarna Halland är idrottsrörelsens bildnings- och utbildningsorganisation. Att stimulera människors lärande är en viktig uppgift. De medverkar till utveckling av idrottsföreningar och specialidrottsdistriktsförbund.

Stödjande verktyg och dokument

Vid varje arrangemang/tävlingar/läger/utbildning osv inom klubben och i grupper om minst 3 stycken så fyller man i SISU-blankett med bläck och lämnar in dessa på kansliet. Blanketter finns på kansliet och tränar rummet eller går att hämta hem via nätet på länken nedan.

Vid frågor kontakta gärna styrelsen på This is a mailto link så hjälper vi till.

SISU blanketter

Exempel på när vi skall fylla i sisublankett. Resurserna kan sedan användas till att bekosta annat inom klubbens verksamhet som ex föreläsning och utbildning.

• Tävlingsplanering
  • Planering av läger
  • Diskussioner kring rekrytering
  • och marknadsföring
  • Arbetsgrupper, kommittéer etc.
  • Tränarmöten
  • Utbildning av ledare, aktiva
  • och föräldrar

Lärgrupp

• Lärgrupp Minst tre studietimmar (45 min) dvs 3x45 min
  • Minst tre deltagare, inkl. ledare
  • En lärgruppsledare som är insatt i reglerna och kraven
  • Alla ska kunna delta i diskussionen
  • Alla deltagare ska vara informerade om att SISU Idrottsutbildarna är anordnare av lärgruppen och att föreningen samverkar med SISU Idrottsutbildarna

Spara ned redovisningsblanketten eller så hämtar du den på kansliet. Redovisningsblanketten skall alltid lämnas ifylld till kansliet så redovisar Lena.

Har ni frågor så prata med Lena på kansliet eller Lotta Mellegård

Uppdaterad: 12 JUL 2018 13:16