Föreningen

Enligt föreningens stadgar skall Kungsbacka Konståkningsklubb bedriva konståkning i form av skridskoskola, singel och synkro.

Det innebär att Kungsbacka Konståkningsklubb på alla nivåer vill utveckla sina åkare positivt, såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt. De bedriver verksamhet från mycket små barn i skridskoskola upp till unga vuxna som tävlar på elitnivå. Ambitionen är att erbjuda alla åkare och lag en möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar.

Kungsbacka Konståkningsklubb är en förening som är Idrotts- och Hälsocertifierad i enlighet med Kungsbacka kommuns riktlinjer.

Kungsbacka Konståkningsklubb är beviljade elitlicens av Svenska Konståkningsförbundet.

Elitlicensen ska ge bästa möjliga förutsättningar att bedriva verksamhet med hög kvalitet i en bra träningsmiljö med ett nära samarbete mellan aktiva, tränare, ledare, styrelse och föräldrar. Verksamheten ska självklart bedrivas i enlighet med Svenska Konståkningsförbundets uppförandekod och glädje, glöd och gemenskap ska genomsyra all verksamhet.

Uppdaterad: 13 JUL 2018 16:31

Postadress: