Vår verksamhet

SKRIDSKSKOLA

Det ska vara kul att lära sig åka skridskor! Ett sätt att lära sig, är att gå i skridskoskola i Kungsbacka Konståkningklubb. Skridskoskolan kan du vara med om du vill ha roligt på isen med dina kompisar samtidigt som du på ett lekfullt sätt lär dig skridskoåkningens grunder. Alla är välkomna och åkarna placeras i mindre grupper baserat på kunskap och ålder.

MÄRKESÅKARE

Märkesåkarna tränar man två timmar  eller mer i veckan beroende på hur säsongens grupper ser ut. Dessa åkare tränar bl.a. på färdigheter som behövs för våra olika kunskapsmärken. Klubben har tre kunskapsmärken och efter det är man redo för tävlingstest.

TÄVLINGSÅKARE

När man klarat Svenska Konståkninsgförbundets tävlingstest är man redo att bli en tävlingsåkare.

Kungsbacka Konståkningsklubb har åkare inom både singel och synkro på samtliga nivåer. Man kan självklart utöva bägge disciplinerna.

Uppdaterad: 16 JUL 2018 12:50

Postadress: