Hoppa till sidans innehåll

Elit- och föreningslicens


Kungsbacka Konståkningsklubb vill utveckla sina åkare positivt, såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt. De bedriver verksamhet från mycket små barn i skridskoskola upp till unga vuxna som tävlar på elitnivå. Ambitionen är att erbjuda alla åkare och lag en möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar. 

Svenska Konståkningsförbundet har beslutat att införa en Elitlicens för landets konståkningsföreningar. Elitlicensen är ett viktigt steg i förbundets utveckling och är ett mycket bra verktyg för att vidareutveckla sin förening och sin verksamhet – på många plan. 

Elitlicensen ska ge bästa möjliga förutsättningar att bedriva verksamhet med hög kvalitet i en bra träningsmiljö med ett nära samarbete mellan aktiva, tränare, ledare, styrelse och föräldrar. Verksamheten ska självklart bedrivas i enlighet med vår Uppförandekod och glädje, glöd och gemenskap ska genomsyra all verksamhet. 

Kungsbacka konståkningsklubb har uppfyllt samtliga kriterier och därmed beviljas elitlicens säsongen 2019/2020 samt 2020/2021.

Svenska konståkningsförbundet elitlicens

 

Uppdaterad: 12 JUL 2018 13:17
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Kungsbacka KK - Konståkning
Box 10122
43422 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0761398115
E-post: kansli@kungsbackakk....

Se all info