Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Träningsschema"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Träningsschema


Ordinarie säsong

När säsongen inleds V33 delar flera föreningar på antal istimmar i Kungsbacka ishall. Det är först runt V47 som klubben har fått rätt antal istimmar och antal träningstillfällen för respektive grupp kan stabilisera sig. 

OBS ! Åkaren har eget ansvar att värma upp minst 15 minuter före varje ispass och varva ned/stretcha minst 15 minuter efter varje ispass. 

___________________

Vi hälsar alla en Glad sommar och på återseende i augusti

 

 

Påminner om stretching efter träning och även att massera musklerna när de är trötta och spända. Här hittar ni lite instruktioner från Lise ex1 ex2 ex3

OBS! Frågor gällande tränare, grupper och schema besvaras av styrelsen så att vårt tränarteam kan fokusera på åkarna och arbeta sig samman.  

_____________________________________________________________

Golvträning bedrivs i övre foajén i nya hallen.

Istider som börjar kvart i eller kvart över är i gamla hallen, tider som börjar hel eller halv är i nya hallen.

Vilket omklädningsrum Kungsbacka KK skall vara i varje dag hittar ni på tv monitoren i nya hallen vid bakre ingången. Vi ber er respektera detta.

Omklädningrum 2-14 ligger i nya hallen

Omklädningrum 15-18 ligger i gamla hallen

Äldre åkare har tillåtelse att använda skåprummet som omklädningsrum

Åkare som behöver hjälp att knyta skridskor mm väljer omklädningsrum med lägst nummer dvs om vi har omklädningsrum  2-3,4-5 i nya så är det i 2-3 som åkare som behöver hjälp väljer. 

 

Inga nyheter är skapade

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Kungsbacka KK - Konståkning
Box 10122
43422 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 030019850
E-post: kansli@kungsbackakk.se